10 april 2017

Verhuur

 

Waarom kiezen voor Hoeve Noordveld?

Persoonlijke hulp

Goed onderhouden caravans

Schone caravans

Volledige inboedel

Persoonlijke hulp

Doordat wij een klein aantal caravans verhuren kunnen wij u altijd goed helpen, zo kijken wij met u naar de werking van de caravan, helpen wij u met het aanhangen en zijn wij altijd telefonisch of per mail beschikbaar voor vragen voordat u weg gaat of tijdens uw vakantie.

Goed onderhouden caravans

De caravans die wij verhuren krijgen elke winter een goede grote onderhoudsbeurt, dit is om nare ongelukken te voorkomen. Zo worden er elk jaar gascontrole, elektracontrole, opbouwcontrole, bandencontrole, onderstelcontrole en een gehele vochtcontrole gedaan

Tussen de verhuren door worden de caravans snel gecheckt op kleine dingen als verlichting, bandenconditie en bandenspanning. Op deze manier bent u ervan verzekerd dat u veilig op vakantie kan gaan.

Schone caravans

Bij Hoeve Noordveld krijgt u altijd een nette en schone caravan mee op reis. De caravan wordt grondig schoongemaakt na terugkomst. Daarom zit er een aantal uren tussen het terugbrengen van de caravan en het ophalen in de middag.

 

Volledige inboedel

Mocht u besluiten een caravan te huren via Hoeve Noordveld, kunt u ervanuit gaan dat alles aanwezig is. Zo zit er in elke caravan een volle gasfles, 3-pits gasstel, koelkast, toiletvloeistof, vier campingstoelen een campingtafel, voor vier personen kook- en eetgerei. U hoeft dus alleen nog uw goede humeur mee te brengen!