Zwart en wit

Om maar een beetje in de flow te blijven, hebben we een paartje zwarte zwanen, met enkel witte handpennen, aangeschaft. Met hun statige lange hals en rozerode snavel zijn het prachtige verschijningen. De hals is meer dan half zo lang als de totale lichaamslengte en de poten zijn grijs. De ruime vijver met aan weerszijden riet is nu hun leefgebied. In het plasdrasgedeelte kunnen deze sierwatervogels mooi van het warme zonnetje genieten. Wybren is bezig met het maken van een voervlonder in het water zodat onze eetgrage Hampshireschapen niet alles opeten...

En bij zwart hoort wit; een paar witte Bennettwallaby’s springt tevreden door het parkje. Nieuwsgierig naar de Parmawallaby’s. Wit betekent in dit geval albino, witte vacht en rode ogen. Albino’s komen onder andere voor bij konijnen, ratten, walvissen (Moby Dick), en vogels.

Hun onderkomen is een ruime, oude, groengeschilderde, stacaravan die in het landschap opgaat.

De betonvloer is gestort door Weiland Vloerenbedrijf BV van Dyksterhuzen, zodat nu de opbouw kan beginnen van de trekkershutten.

We zetten ons beste beentje weer voor.
Groeten, Wybren & Tineke

Ps. Onze nandoe heeft een ei gelegd van 570 gram.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *