Voortgang trekkershutten

Trekken: zich ergens heen bewegen; een trektocht maken

Denken, dubben, doen. Wybren is druk bezig om de trekkershutten te verwezenlijken. Boren, timmeren, veranderen, schroeven, losmaken, meten, tillen, verlengen, afstrepen, kitten, plakken, rode zakdoek om te vegen. Met de warmte buiten was het lekker koel in de schuur. En met de afgelopen dagen gevallen regen, was het comfortabel droog in de (werk)schuur.

Het kluswerk gaat gestaag door om in 2018 de vakantieganger dubbel te laten genieten. Denkt u zich eens in, zittend op de vlonders voor de hut met een wijntje in de hand: het frisse gras groeit als kool, de rietpluimen waaien in de wind, de zon schijnt over de gedorste velden, de boom die schaduw geeft. Buurman boer en zijn vrouw rooien de aardappels, en de zon geeft haar stralen. De reeën huppelen door het veld. Wat wil een mens nog meer.

Vanuit de blokhutten heeft u straks een fantastisch uitzicht.

In 2018 vertrouwen we erop dat veel mensen een trektocht richting Hoeve Noordveld zullen maken.

Hartelijke groet, Wybren & Tineke

 

Ps. De beestjes houden zich taai in de moesson. Steeds meer aanloop van kijkers bij het hek om ze te bezichtigen. Leuk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *