Overnachten bij Hoeve Noordveld

Op een rustige plek met ruim uitzicht over het vruchtbare Bildtse land.

Genieten met een goed glas wijn van de geweldige ondergaande zon.

Of in de zwoele avond nog even een wandeling langs het mooie dierenpark.

Welkom

Een vriendelijk welkom aan onze gast bij recreatiebedrijf Hoeve Noordveld, beheert door Wybren en Tineke vd Weg. Voorheen fungeerde het bedrijf 33 jaar lang als o.a. aardappel-, ui- en graanbedrijf en daarvoor sinds 1854 al gerund door (voor)ouders. Ons terrein is te herkennen aan de HoeveNoordveld-vlag voor aan de weg. En het camper-overnachting-bord.

Trekkerscabins
Een bescheiden en aangenaam plattelands-uitstraling op 14m2. De inpandige cabins in de ‘skuorre’ zijn ingericht met twee stapelbedden –matras en kussens-, vier stoelen en een tafel, koelkast, waterkraan en spoelbak, tweepits elektrische kookplaat, usb-oplaadpunt en Wifi, kapstok en genoeg wandcontactdozen. Er mag niet gerookt worden in de vertrekken. Buitenverlichting aanwezig. Evt. bedlinnen te huur.

AANKOMST:                     15u
VERTREK:                           voor 12u

Camperplaatsen
Weelderig verblijf. Vijf standplaatsen voorzien van stroomaansluiting voor de 3-polige stekker voor uw camper op verharde ondergrond. Met uitzicht over de landerijen. Gebruik van wifi is mogelijk en er bevindt zich een stortbak voor chemisch toilet en afvalwater.

Dierenpark
Een prachtig te bezichtigen dierenpark in het front van de boerderij voor onze gasten en dorpsbewoners, met daarin een verscheidenheid aan dieren als damherten, alpaca’s, nandoes, zwarte zwanen, kippen, kalkoenen, kangoeroes en meer.

Sanitaire voorzieningen
En voor de verzorging van uw lichaam: op max. 20 meter afstand bevinden zich keurige douches, toiletten/urinoirs en wasbakken.

Fiets-/auto-info
Uw elektrische fiets, bromfiets of motor kunnen eventueel onder dak of binnen staan. Bij het ontbreken van een fiets, is er altijd een te huur. Vrij parkeren (auto) op het erf.

Omgeving
Voor wat betreft de toeristische informatie:

  • Op wandel- en fietsafstand bevinden zich een winkeltje c.q. postagentschap voor de boodschappen, eetcafé en het cultureel bezoekerscentrum met de achtergelegen schitterend gemaakte Vlindertuin.
  • Op de eerste zondag van mei t/m oktober is er een gezellige streekmarkt in Oudebildtzijl.Op 3 km afstand is er een restaurant.
  • Antiek, brocante en curiosa vindt u langs de Bildtse Strúnroete en in de nabijheid ligt het natuurgebied het Noarderleech, grenzend aan het Wad waar u van de stilte kunt genieten. Voor de kunstliefhebbers is er de Atelierroute Slikwerk Naast het bezoeken van de Seedykster Toer is de zeedijk een bezichtiging waard.
  • De Oudebildtdijk(in de volksmond genaamd Ouwe Dyk) is een in 1505 aangelegde dijk in de Nederlandse gemeente het Bildt(per 2018 Waadhoeke).
  • De Oudebildtdijk is met 12.100 meter de langste bewoonde straat van Nederland

De naam “het Bildt” komt van opgebild, wat opgeslibd betekent; men is dus niet “in” het Bildt maar “op” het Bildt.

Contact

Contactgegevens

© All rights reserved​

Deze website is gemaakt met deze pagebuilder door: www.sietsevanderweg.nl