15 december 2017

Recensies

Wij stellen het zeer op prijs dat u hier uw ervaring aangaande stalling/verhuur of recreatie van Hoeve Noordveld noteert!

Alvast hartelijk bedankt, Wybren en Tineke vd Weg

6 thoughts on “Recensies

 • Afgelopen weekend als eerste gebruik gemaakt van 1 trekkershut! Alles nieuw, compleet ingericht, 2 stapelbedden met prima matrassen… fraai uitzicht op een sloot met kwakkende kikkers en leuk dierenpark voor de deur. Prima plek om een paar nachtjes te vertoeven!

 • Met het gezin vertoeft in een van de trekkershutten. Mooie hut met prima bedden en zelfs een keuken, zodat je zelf wat kunt koken. Het uitzicht over de velden was prachtig, inclusief de zonsondergang!
  Zeker aan te bevelen!

 • 21 juni 2018 op de camperplaats gestaan met onze camper.
  Wat een mooie plek om te staan. Gastvrij ontvangen. Wat is het geweldig om wakker te worden met uitzicht over de graanvelden.
  In het dorp een supermarkt, een eetcafe en een vlindertuin.

 • Onze impressie van Noordveld. Je camper staat direct naast het uitgestrekte korenveld. Dat korenveld maakt deel uit van het wijdse uitzicht dat je hebt op het Bildtse landschap. Akkerbouw met als silhouet verspreid liggende boerderijen. Een pracht plek! Met een grote dosis prima comfort en vooral de persoonlijke gastvrijheid van Wybren van der Weg die daar geboren te getogen is en heg en steg kent. Een aanrader! 23 juni 2018. Jelke Dantuma

 • Wij waren hier 13 tm 15 juli een super camperplaats, en Wybren en Tineke vriendelijke beheerders, met een mooi dierenparkje voor de boerderij, een heerlijke plek voor een paar dagen, mooie fietsroutes in de buurt en super snelle wifi, een aanrader.
  De hond is een echte schat die 8 mooie pups had toen wij er waren van 8 weken oud, je smolt er gewoon van toen ze s’avonds even op het erf los mochten.
  Henk en Elly Bos

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *